Aanbiedingen

Nieuw: Multi peel behandeling

Institut Esthederm


Next level skincare, dat is waar het merk Institut Esthederm voor staat. Naast de zonnelijn die ik al jaren verkoop, kriebelde het bij mij om ook een gezichtsbehandeling van Institut Esthederm en een stukje verkoop toe te voegen in de salon.


Met deze multipeel behandeling geef je je huid een shockeffect afgestemd op jouw huidbehoefte. Een wauw effect voor je huid in een zeer prettige behandeling, laat je verrassen door de veelvuldigheid van deze behandeling. Klanten staan versteld van het directe resultaat en ervaren deze behandeling als zeer prettig! een feestje om te geven maar ook om te krijgen. 


Gebruik je al een poosje de Intensive Botanicals van Dr Renaud? Dan kun je deze behandeling er heel goed naast doen, ervaar wat Institut Esthederm voor jou kan doen.


NIEUW: Spa Sensation Paraffin €19,50 per behandeling

Verwen uw handen & voeten met een ontspannende treatment.
Relax bij een naar lavendel geurende manicure / pedicure.
De Paraffinetechnologie - zonder stroom en binnen slechts 5 minuten gebruiksklaar - verzorgt de huid met waardevolle ingredrienten waaronder:

  • appelstamcellen 
  • druivenpitolie
  • witte & groene thee
  • vitamine A, C & E


Spa Sensation is DE behandeling voor mooie handen & voeten! Extra ontspanningsbeleving tijdens uw gezichts-of pedicure behandeling, een echte aanrader!

Behandeling bestaat uit, scrubben, voedende creme en de paraffine handschoen of sok! Een super hygienische manier om uw voeten en/of handen te behandelen!