Bindweefselmassage & Cupping 


Het menselijk lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit bindweefsel. Cosmetische bindweefselmassage is een massage van het bindweefsel van gelaat, hals en decollete. De bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van fibroblasten (verantwoordelijk voor aanmaak van collageen) en de huiddoorbloeding. Een bindweefselmassage is een effectieve huidverbeterende behandeling, wil je hier een langere tijd de vruchten van plukken dan adviseer ik om een kuur te boeken. 


Naast de bindweefselmassage wordt de huid ook gemasseerd door middel van siliconen cups. Dit zorgt ervoor dat gifstoffen vanuit de diepere huidweefsels naar de oppervlakte worden getrokken, je activeert het lymfesysteem, het heft blokkades op, activeert een betere doorbloeding in de aders, slagaders en haarvaten. Kortom een ware boost voor jouw huid, ook wel Natural Face Lifting genoemd!


Al na de eerste behandeling is het resultaat zichtbaar en voelbaar. Om optimaal resultaat te behalen en vooral te behouden, raadt ik meerdere behandelingen aan. Afhankelijk van de huidconditie en wensen, bereik je het beste resultaat met 6 tot 10 behandelingen. 


Tarieven Bindweefsel & Cupping


Bindweefsel compleet:  €79.50

Reining, lotion, dieptereiniging, Gel peeling, Bindweefsel & cupping massage, afsluitend serum en creme 


Extra bij een gezichtsbehandeling: €39,50


Kuurverband: 


6x behandeling €400 ( elke week 1 behandeling)

bestaande uit:

  • 1e en 6e behandeling Bindweefsel Compleet
  • 2e tot 5e behandeling Bindweefsel kort 


10x behandeling €650 (elke week 1 behandeling)

bestaande uit:

  • 1e en 5e en 10e behandeling Bindweefsel Compleet
  • tussentijdse behandelingen Bindweefsel kort


* Bindweefsel kort: Reiniging, Bindweefsel & cupping massage, afsluitend serum en creme