Microneedling

Dé Huidverbeterende behandeling onder de schoonheidsspecialisten.


Microneedling is een behandeling die kleine microgaatjes in het huidoppervlak maakt. Dit heeft tot gevolg dat het natuurlijke herstelproces van de huid wordt verbeterd. Grote hoeveelheden groei- en helende factoren in de huid worden aangemaakt, waaronder nieuw collageen. Ook zult u een verbetering ondervinden in uw algehele huidstructuur, uw teint en direct zichtbare verfijning van uw poriën.


Wat Microneedling zo speciaal maakt is dat dit voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden namelijk ter voorkoming van:


  • Huidveroudering
  • Hyperpigmentatie
  • Littekens
  • Rosacea en Couperose
  • Acne


Microneedling is ontzettend breed inzetbaar, en wordt ook vaak gecombineerd met het gebruik van professionele peelingen.


De Microneedling behandelingen worden gegeven in kuurverband, dit wil zeggen dat er minimaal 4 tot 6 behandelingen per kuur nodig zijn. De tussentijd van de behandeling is verschillend per doel maar ligt ongeveer tussen de 4 en 6 weken. Omdat ik geloof dat de huid tijdens deze kuur een goede verzorging nodig heeft, is mijn advies om in iedergeval tijdens de kuur de speciale producten van Neova te gebruiken.


Wat maak het productmerk Neova zo speciaal?

Neova is een High- Level Skincare product, het product is ontworpen door drie wetenschappers, en past perfect bij Microneedling. Het product is namelijk gemaakt voor het herstel van alle huidtypes met tekenen van PhotoDamage(=zon/lichtschade) en Photoaging (zon/lichtveroudering).  De gepatenteerde formules met DNA Repair en koperpeptiden hebben een dubbele werking. Neova hersteld het verleden en maakt een verouderde huid weer nieuw. Dit product werkt in het huidweefsel, omdat het dieper de huid inkan dan een cosmetisch product en komt op de plek waar je vernieuwing wilt.


Is de behandeling pijnlijk?

Afhankelijk van het doel van de behandeling wordt er in de opperhuid of in de lederhuid gewerkt. In de opperhuid is de behandeling pijnloos, in de lederhuid is het gevoeliger.


Adviesgesprek & Persoonlijk behandelplan

Wilt u meer weten over Microneedling? Vraag dan een gratis gesprek aan om uw wensen te bespreken. Ook voor aanvang van de kuur neem ik extra tijd om alles met u door te nemen, zodat er geen onduidelijkheden zijn tijdens de kuur en geef ik u alle benodigde informatie.

 

Kosten Microneedling:

Microneedling gezicht en hals              €125 per behandeling

Extra decollete                                   €25 per behandeling

Kuur 4 behandelingen Microneedling:   €749.50 (totale waarde €915,50)*

Kuur 6 behandelingen Microneedling:   €924.50 (totale waarde €1165,60)*


Kosten Microneedling en Professional Peeling:

Microneedling gezicht en hals met Professional Peeling  €175 per behandeling

Professionele peeling toevoegen bij Microneedling kuur  €40 extra per behandeling


Kosten Professional Peeling:

Peeling behandeling Neova            €95

Kuur 4 behandelingen Peeling:       €349.50 inclusief gratis Clinical recovery kit t.w.v €47.50


*Uitgaande van Microneedling ter verbetering van huidveroudering gezicht en hals.

Producten voor thuis: Reiniging Radiant Wash, DNA Total Repair, Creme de la Copper en een gratis kit t.wv €47,50.

**Producten voor thuis worden altijd afgestemd op huidconditie. U ontvangt sowieso 20% korting op de behandeling bij het boeken van een kuur.


Tijdens deze kuur heeft u dus naast de behandelingen ook een totaalpakket aan verzorging voor de huid, extra producten van Neova zoals bijvoorbeeld een oogcrème of masker kunnen natuurlijk aangeschaft worden. Op deze manier kan ik u garanderen dat er maximaal resultaat behaald kan worden en dat u goede producten gebruikt gedurende deze kuur.


Naast deze producten is het zeer belangrijk dat er een Zonbescherming gedragen wordt, indien u een product van mijn zonnelijn gebruikt kunt u deze over het Neova product aanbrengen, anders zal ik u hierover ook adviseren.